ONZE DIENSTEN

ALLES IN HUIS OM (DRINK)WATERLEIDINGEN EN LUCHTKANALEN VEILIG, SCHOON EN GEZOND TE HOUDEN.

De rode draad tussen onze diensten is het werken aan een veilige & gezonde werk- en leefomgeving. Dit sluit naadloos aan bij de werkzaamheden die Purus uitvoert voor haar opdrachtgevers. We inspecteren en controleren (drink)waterleidingen maar vooral zijn we actief in het grondig reinigen en desinfecteren van water- en luchtinstallaties.

REINIGEN EN DESENFECTEREN VAN DRINKWATERINSLATTATIES

We garanderen schone (drink)waterleidingen

Schoon (drink)water is een basisbehoefte, maar geen vanzelfsprekendheid. We richten ons met onze wateractiviteiten op schoon (drink)water en vooral het reinigen van leidingen. Als er bijvoorbeeld te hoge concentraties bacteriën of virussen (legionella of andere bacteriologische overschrijdingen) in het water worden aangetroffen kan Purus deze grondig reinigen. Met specialistische apparatuur kan dit zowel thermisch (met hitte) als met een chemische reiniging. Onderstaand tref je meer informatie aan over wat Purus doet om leidingen te reinigen en desinvesteren.

Onze diensten:

INSPECTIES EN AANPASSINGEN

Altijd uw waterinstallatie altijd op orde

Om een veilige en schone (drink)waterinstallatie te garanderen is het van belang om deze regelmatig te controleren en inspecteren en waar nodig technisch aan te passen. Purus voert hiervoor de (verplichte) kerklepcontroles periodiek uit. Als er aanpassingen moeten worden gedaan, dan heeft Purus de technische in huis om dit direct uit te voeren .Van het vervangen van een keerklep tot het uitvoeren van technische aanpassingen van de (drink)water installatie. Zo blijft deze naar schoon en veilig ook voldoen aan de laatste standaarden en wordt zuinig en duurzaam omgegaan met water. Wat wij hierin kunnen betekenen?

Onze diensten:

LUCHT

Schone lucht als absolute basisvoorwaarde

Iedereen wil wonen, werken en verblijven in een ruimte waar de lucht schoon en gezond is. Helaas is dit niet altijd het geval. Vaak ligt de onderliggende oorzaak in een vervulde luchtbehandelingsinstallatie, vervuilde kanalen of filters die overbelast zijn. Purus is specialist in het reinigen en desinfecteren van luchtbehandelingskasten.

Onze diensten: