0180-516962

info@purus.nl
header2

Legionella Besmetting

Heeft u last van een legionella besmetting? Wij van Purus B.V. lossen dit probleem vakkundig en professioneel voor u op. Met onze gecertificeerde manier van werken zorgen wij altijd voor veilig en legionella-vrij resultaat.

Besmetting van legionella ligt al snel op de loer. Het is zeer aan te raden regelmatig uw installatie of reservoir door ons te laten controleren. De werkzaamheden die Purus B.V. voor u kan uitvoeren zijn onder andere:

Voorkom een Legionella Besmetting

Door met regelmaat uw installatie, tanks en/of waterreservoirs te laten reinigen kunt u een legionella besmetting voorkomen. Door onregelmatig gebruik, opwarming en stilstand van water binnen de installaties ontstaat microbiologische vervuiling (biofilm). Biofilm is een voedingsbodem voor bacteriën zoals legionella en beïnvloedt de kwaliteit van het drinkwater.

Het reinigen van biofilm is een specialistisch proces. Purus B.V. kan dit proces voor totaal voor u uit handen nemen. Door uw installatie of reservoir jaarlijks te laten reinigen wordt er voorkomen dat er een voedingsbodem voor legionella ontstaat.

Purus B.V. voorkomt een Legionella besmetting

Het correct reinigen van lucht en water is een vak apart. Daarom is Purus B.V. voor veel bedrijven, instellingen en ondernemingen de ideale partner als het gaat om een frisse, schone, leef- en werkomgeving met daarbij gezond drinkwater. Denk hierbij aan loodgieters, adviesbureaus en installatie bedrijven. De expertise en kunde van Purus B.V. wordt ook vaak door gemeentes, zieken en verpleeghuizen en/of woningbouwverenigingen gebruikt. Dit maakt een bedrijf als Purus B.V. een topspeler in de markt.

Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over een Legionella besmetting en het voorkomen of verhelpen ervan