0180-516962

info@purus.nl
header2

Legionella Bestrijding

Legionella is een bedreiging voor de volksgezondheid. Daarom is het van belang om bij een legionella besmetting direct de legionella te bestrijden. Is er bij uw instelling of bedrijf legionella besmetting geconstateerd? Purus B.V. kan u hierbij helpen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in legionella bestrijding.

Specialistisch Proces

Het bestrijden van legionella is een specialistisch proces. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel vakkennis ontwikkeld. Wij bestrijden legionella met bewezen methodes welke opgebouwd zijn uit verschillende stappen. Er zit namelijk veel verschil in het reinigen van verschillende producten als:

Biofilm reinigen - Legionella bestrijding

Door onregelmatig gebruik, opwarming en/of stilstand ontstaat microbiologische vervuiling, ook wel “Biofilm” genoemd. Biofilm is een voedingsbodem voor bacteriën zoals legionella en beïnvloedt de kwaliteit van het drinkwater.

Legionella bestrijden is een vak apart. Purus B.V. werkt al jaren voor verschillende bedrijven en instellingen. Wij worden ingeschakeld voor legionella bestrijding in samenwerking met o.a. loodgieters, installatie bedrijven en adviesbureaus. Maar ook zieken - en verpleeghuizen, woningbouwverenigingen en gemeentes maken ook graag gebruik van de diensten van Purus B.V.

Purus B.V. onderscheidt zich door niet alleen door vakkennis maar ook door de zorgvuldige werkwijze. Na een grondige reiniging van het systeem wordt deze volledig gedesinfecteerd. Daardoor verkleint de kans dat de verontreiniging/legionella terugkomt. Als de legionella is bestreden kunnen er ook preventief controles en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Zodoende heeft u nooit meer last meer van legionella.

Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over Legionella besmetting.