TOEKOMSTIGE COLLEGA’S

Jouw enthousiasme, onze aanvulling

Op deze pagina verwelkomen we onze toekomstige nieuwe collega’s. Natuurlijk communiceren we met potentiële nieuwe collega’s op veel verschillende manieren, via advertenties, via de website van Sansidor en social media. Op deze pagina spelen we in op toekomstig talent voor Purus. Sluit dit niet aan bij wat je zoekt of wilt, no worries, kijk dan op onderstaande button voor vacatures elders in onze organisatie.

Enthousiasme en techniek als basis

Purus is een technisch organisatie. Of het nu onze reinigingen van drinkwaterleidingen betreft, de controles van keerkleppen of het uitvoeren van technische aanpassingen, alles draait om techniek. Affiniteit hiermee en een pragmatische insteek zien we dan ook als belangrijke eigenschappen.

Wat bieden we?

Omdat we onderdeel van een groep zijn hebben we zowel intern als extern doorgroeimogelijkheden. Maar de ervaring leert dat onze collega’s binnen Purus over het algemeen lang aanblijven en hun vak blijven uitoefenen binnen Purus! We hebben een goede basis als het gaat om voorwaarden en afspraken/regelingen en met de hulp van Sansidor kunnen we professioneel ondersteuning op personeelszaken, werving, aanname en begeleiding bieden waar nodig.

Onze werkwijze

Een deel van onze (administratieve) werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Ouderkerk aan den IJssel. De collega’s die reinigingen verrichten (waterleidingen en luchtkanalen), onze monteurs die technische aanpassingen aan drinkwaterinstallaties uitvoeren en onze controleurs van keerklepen werken landelijk en gebruiken het kantoor als magazijn en centrale uitvalsbasis. Onze stijl is pragmatisch, dicht op de klant en met regelmaat moeten we werkzaamheden uitvoeren buiten de “reguliere” kantoortijden. Een leuk, enthousiast en kwalitatief kundig team is waar je onderdeel van kunt worden.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en leuke baan? Onderstaand zie je eventueel functies die we op dit moment hebben. Staat er geen functie open of net niet wat je voor ogen hebt, schroom niet alsnog contact met ons op te nemen om je gegevens of sollicitatie achter te laten, wie weet wat de toekomst brengt!