Technisch medewerker Legionellabestrijding

Een veelzijdige baan met uitdaging

Purus is de specialist op het gebied van het reinigen en desinfecteren van drinkwaterinstallaties gericht op legionellapreventie, het verrichten van technische aanpassingen aan drinkwaterinstallaties en het uitvoeren van de wettelijke verplichting op de controle van keerkleppen. Purus maakt onderdeel uit van de Sansidor groep, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, asbest en gebouwinspecties. Ter versterking van het huidige team zijn we op zoek naar een Technisch Medewerker Legionellabestrijding.

Wat ga je doen?

Dagelijks bezoek je afwisselende locaties om onze reiniging- en desinfectiewerkzaamheden uit te voeren. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk zorginstellingen, onderwijsinstellingen, sportcomplexen en overheidsgebouwen. Soms dicht bij jou in de buurt, maar we werken door heel Nederland, dus af en toe zit je wat langer in de auto. Je vertrekt vanuit huis, dus dat scheelt je weer reistijd. Het is een verantwoordelijke baan waarbij het jouw taak is om drinkwaterinstallaties waarbij verhoogde waarde van Legionellabacterie is gemeten op professionele wijze te reinigen. Nadat de gehele locatie op de hoogte is gesteld van je komst ga je volgens een vast stappenplan aan de slag. Na het reinigen zorg je voor het uitspoelen van het tappunt. Als je er zeker van bent dat de gebruiker geen risico meer loopt, dan geef je de waterinstallatie vrij voor gebruik.

Aanvullende uitleg over de functie

Het betreft een toffe baan waarbij je komt te werken in een enthousiast en succesvol team. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat en een tevreden klant!

Ben jij onze droomkandidaat?

Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te functioneren. Bij (technische) uitdagingen laat jij je probleemoplossend vermogen zien. Je bent communicatief vaardig en je weet je goed te presenteren bij onze opdrachtgevers. Uiteraard beschik je over een geldig rijbewijs B. En heb je al een VCA certificaat op zak, dan heb je zeker onze aandacht.

Je kunt rekenen op een interne opleiding waarbij je door een collega wordt klaargestoomd om zelfstandig je werk te kunnen verrichten.

Wij bieden goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden en overurenvergoeding. En heb je al ervaring in de waterwereld of in een soortgelijke functie…..? Dan vragen we je zeker om snel contact op te nemen!

Ben jij de perfect fit?

Solliciteer hier dan direct

Deel deze vacature: