Technisch medewerker

Een veelzijdige baan met uitdaging

Purus verricht specialistische werkzaamheden op het gebied van (drink)waterinstallaties, de reiniging van ruimtes en lucht- behandelingskasten en keerklep controles. Purus maakt onderdeel uit van de Sansidor groep, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, asbest en gebouwinspecties. Purus is expert in het reinigingen (thermisch of chemisch) van (drink) waterinstallaties. Bijvoorbeeld om legionella te verwijderen. En Purus verricht (kleine) installatieaanpassingen om deze beter, veiliger, gezonder en duurzamer te maken.

Wat ga je doen?

Als Technisch Medewerker ben je verantwoordelijk voor de technische aanpassingen aan (drink)waterinstallaties die volgen uit risico-inventarisaties of NEN 1006 inspecties. Vaak kleinere aanpassingen en daardoor met een grote diversiteit. Jouw ervaring in de installatie branche en je kennis met betrekking tot de geldende NEN richtlijnen komen daarbij uitstekend van pas. Naast deze werkzaamheden ben je bereid om te assisteren bij diverse reiniging en desinfectie werkzaamheden en bij keerklep controles.

Aanvullende uitleg over de functie

Het betreft een gave baan waarbij je garant staat voor het leveren van kwaliteit en een uitstekende service. Je komt te werken in een ervaren en succesvol team. Tijdens ons inwerktraject zullen wij je klaarstomen voor de job. Zodra je dit traject hebt doorlopen ga je zelfstandig aan de slag.

Ben jij onze droomkandidaat?

Je beschikt over LBO/MBO werk- en denkniveau. Je bent een teamspeler maar daarnaast kun je ook heel goed alleen aan de slag. Met je positieve instelling weet je voor ieder (technisch) probleem een geschikte oplossing te vinden. Je heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je iedere klus netjes en op tijd afrond. Je bent representatief, altijd op tijd en communicatief vaardig. Natuurlijk heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en een keer een weekend of avond klus is ook geen issue. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je heb al een VCA diploma, of wij gaan je deze laten behalen. Heb je ook nog werkervaring in een soortgelijke functie…..? Dan vragen we je zeker om héél snel contact op te nemen

Ben jij de perfect fit?

Solliciteer hier dan direct

Deel deze vacature: