WEBSHOP

Effectief en snel Legionella risico's voorkomen; zo doen wij dat!

Purus levert sinds jaar en dag een groot scala aan producten, vooral gericht op (tijdelijke) beheersmaatregelen in het voorkomen van Legionella besmettingen en verontreinigingen. Soms is het niet mogelijk om direct de basis oorzaak van een bacteriologische verontreiniging weg te halen. Dan is het plaatsen van een tijdelijke voorziening een adequate oplossing om mensen veilig gebruik van drinkwaterinstallaties te kunnen garanderen. Vaak zijn dit speciale kraan en douchekoppen met specialistische Legionella filters. Binnen onze professionele webshop omgeving is een groot scala aan producten terug te vinden. Als relatie van Purus kunt u bijgaande code PURUS bij de bestelling toevoegen en dan krijgt u een korting op elke besteld product. Dat is de uitgebreide service van Purus!

WELKE PRODUCTEN BIEDEN WIJ AAN?

Wij leveren dagelijks uit eigen voorraad allerlei producten om als (tijdelijke) beheersmaatregel voorkoming Legionellabesmetting te dienen, hieronder valt bijvoorbeeld te denken aan:

  • Anti-Legionella douchekoppen
  • Anti-Legionella doucheslang
  • Anti-Legionella knijpdouche
  • Anti-Legionella vervangfilters
  • Douchepanelen
  • In-line filters
  • Legionella veilige kraanfilter
  • Legionella veilige wand- en plafonddouche

ONZE UITSTRALING

Met het samengaan met Sansidor, hebben we onze webshop ondergebracht bij het platform www.legionelladouchekoppen.nl by Sansidor. Een professionele omgeving waar een team klaarstaat uw vragen te beantwoorden, maar vooral al uw bestellingen snel kan versturen. Click&Go: Bestellen, betalen en bezorging in een handomdraai van alle anti-legionella producten.

Snelle levering en in een veilige shop omgeving. Als relatie van Purus kunt u bijgaande code PURUS bij de bestelling toevoegen en dan krijgt u een korting op elke besteld product. Dat is de uitgebreide service van Purus!

Een greep uit onze klanten

Onderstaand een kleine selectie uit de opdrachtgevers waar we voor mogen werken.